El vol DESCOBERTA en globus

Vol amb globus a Cardedeu Barcelona Montseny regal nadal

Particularitat d’aquest vol en globus

Amb el vol « descoberta », compartiu el viatge amb un màxim de fins a 8 persones en la barquilla, viviu l'aventura en família, amb amics, o amb altres passatgers. La barquilla és suficientment voluminosa com per a sentir-se còmode i en total seguretat. És l'elecció ideal i econòmica per a un baptisme amb globus aerostàtic.

El programa

Descripció de l'activitat : l'activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. A continuació, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l'inflat del globus. De seguida, ens enlairem per a un vol de més de 1 hora. El rumb ens ho marca el vent. Finalitzem el viatge amb l'aterratge i la recollida del globus per l'equip de rescat. Celebrem l'experiència al mateix lloc de l'aterratge brindant amb Cava i begudes refrescants. Finalment, es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus.

Durada total de l’activitat : mitja jornada, al matí. El viatge en globus més o menys 1 hora.

Horaris de l'activitat : el vol comença a primera hora del matí, després de l'alba, a les 8 del matí (a les 7 en estiu) i s'acaba poc abants del mig dia.

Dies d’activitat : concentrem els vols en globus els divendres, dissabtes, diumenge i dilluns. Per als altres dies entre setmana, hi ha possibilitat de vol si tenim un minim de 4 persones o qui esculli l'opció « vol exclusiu ».

Tornar a dalt

Galeria de Fotos

Tornar a dalt

Situació de l’activitat

Us convidem a viure l'aventura a la regió del Vallès Oriental, a només 30 min de Barcelona, enlairant-nos des de Cardedeu. Podreu descobrir des de l´aire panorames i paisatges impressionants, sobrevolant punts d'interès únics a la regió del Parc Natural de Montseny. Fins i tot, en dies solejats, es podran admirar els pics de Montserrat, la ciutat de Barcelona i el mar Mediterrani. Els principals elements d’atracció turística són les dues destinacions balneàries a Caldes de Montbui i La Garriga, el Circuit de Barcelona-Catalunya i el centre comercial la Roca Village.

Cardedeu en globus

Situació : Cardedeu està situat a 39km al Nord-est de Barcelona. GPS : N 41º38´26´´ E 2º21´34´´.
Punt de trobada : Cafetería del GOLF LA ROCA o Cafetería del RESTAURANTE CAN PEDRA ANTIGA.
Venir amb cotxe : 30min. per l'AP7, sortida nº12 "Cardedeu". O per la carretera comarcal C-35.
Venir amb tren : 38min. des de Barcelona Pg. de Gracia, línea R2Nord Aeroport > Maçanet

Viatge en globus al Vallès OrientalTornar a dalt

Informacions pràctiques

Època de vol : en qualsevol dia de l'any, a l'estiu com a l'hivern, sempre que el temps ho permeti. De fet, volar a l'hivern ofereix l’avantatge d’una durada del vol més llarg.

Bones condicions meteorològiques per a un bon vol : es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel•lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria una altre data de vol.

Limitacions : el viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys.

Tornar a dalt

Preus y opcions

Proposem un vol compartit amb altres passatgers dins el mateix globus, amb un màxim de fins a 8 ocupants dins la mateixa cistella. El preu vària segons el nombre de persones i proposem un preu reduït pels nens de 6 a 12 anys. Para els que vulguin regalar l'activitat amb data oberta, proposem el bitllet regal amb possibilitat de personalitzar-ho.

Preus :

Vol DESCOBERTA en globus : Preu (1)
1 ADULT 160 € /pers.
A partir de 2 ADULTS 150 € /pers.
NENS (6-12 años) 100 € /pers.
   
Opció : transport d’anada i tornada des de Barcelona 20 € /pers.

(1) Preu per persona, en vigor desde el 01/01/2019.

L’activitat inclou :

- Organització del vol, material i equip humà.
- Assegurança responsabilitat civil segons normativa Europea Nº785/2004.
- La preparació e inflat del globus.
- El vol d’una duració aproximada d’1 hora.
- L’aterratge i recuperació del globus i dels passatgers por el equip de terra.
- Tornada en 4x4 al punt de sortida.
- Un esmorzar « sorpresa » i la celebració de l’esdeveniment amb una copa de Cava y begudes refrescants.
- El certificat de vol firmar por el pilot.

Opció transfer anada i tornada des de Barcelona ciutat

vol en globus barcelona

Per a donar-vos un millor servei, oferim una recollida des de Plaza Catalunya a la zona de vol, en nostres veicles 4x4 o minibus Passengers especialment adaptat per transportar passatgers.

En alguns casos particulars, podem recollir als passatgers a l'hotel o altres ubicacions en Barcelona. Per això, tan sols ens ho heu de comunicar en el moment de la reserva.

Oferir un BITLLET REGAL amb data oberta :

Bitllet regal vol en globus

El BITLLET REGAL és un bono per un vol amb globus aerostàtic, vàlid per 1 any, amb data oberta. Permet oferir a algú la possibilitat de viure aquesta experiència inoblidable, i al beneficiari la llibertat de triar el moment que millor li convingui. És un regal ideal per un aniversari, una sorpresa, un regal de Nadal, un incentiu d’empresa i molt més

Regalar / Reservar un vol en globus :

Per a gaudir de l’activitat o regalar-la, proposem les següents opcions : sol·licitar un bitllet regal amb data oberta, demanar disponibilitat i realitzar el vol en globus amb el formulari de reserva, o si us estimeu, trucar-nos per telèfon o Whatsapp © o bé escriure’ns un E-mail :

Sol.licitar un : BITLLET REGALO
Reservar un vol amb el : Formulari de Reserva
Per E-mail : vuelo@ballooning.es
Per telèfon o Whatsapp © (10:00 - 18:00) : (+34) 666 424 177

 

Tornar a dalt