Informació sobre la seguretat

Amb BALLOONING, esteu en bones mans. La seguretat i el plaer de volar són nostres primers objectius. Cada any portem milers de passatgers a bord dels nostres globus per a gaudir d'una experiència inoblidable i compartir la sensació de surar en l'aire. El risc zero no existeix, però des del principi de la nostra activitat hem invertit en “seguretat” : material, experiència dels pilots i equips, assegurances, formació, manteniment, controls, etc. ; perquè els nostres passatgers se sentin en confiança amb nosaltres.

A continuació, us exposem els punt claus i les inversions que hem realitzat per a garantir una activitat professional realitzada amb màxima seguretat.

Situació amb el CORONAVIRUS COVID-19

* Informació actualitzada el 13 de Novembre 2020 *

Estimats clients,

Les restriccions de mobilitat segueixen a vigor en tota Catalunya amb desplaçaments limitats. Les autoritats locals conviden a la màxima prudència i no baixar la guàrdia. Continuem operant i oferint els nostres vols amb globus amb el somriure, a l'aire lliure, amb grups de màxim 6 persones, en un ambient alegre i relaxat amb el nostre equip de vol.

També, continuem adoptant un protocol sanitari específic amb totes les garanties de seguretat i higiene amb la finalitat de protegir els nostres passatgers i l'equip humà. Lluitem junts contra aquesta situació de crisi sanitària global sense precedents.

Esperem veure-us aviat a bord dels nostres globus i viure noves i boniques aventures en el cel de Catalunya.

Atentament ,

Nicolas Schwartz
Director General i Pilot

BALLOONING continua operant els vols amb globus?

Sí, a l'ésser una activitat a l'aire lliure podem operar els vols amb globus. Seguim diàriament les notícies i recomanacions de les autoritats locals des del principi de la pandèmia, i feliçment podem continuar operant a Catalunya prop de Barcelona, amb sortida des de CARDEDEU (Vallès Oriental), amb sortida des de VIC, OLOST i ORISTÀ (Osona), i a la CERDANYA.

En quin les restriccions de mobilitat afecta l'activitat?

Des del 30 d'Octubre estan en vigor restriccions de mobilitat en tot el territori de Catalunya. Els divendres dissabte i diumenge hi ha una restricció de mobilitat que no permet a la gent de sortir del seu municipi el que impedeix la realització de la nostra activitat. Però, entre setmana de dilluns a dijous, aquestes restriccions no ens afecten i podem operar vols ja que la gent pot circular lliurement de les 6h del matí fins a les 22h. De moment aquestes mesures s'apliquen fins al 22 de novembre.

Què passa amb els tiquets que caduquen durant la pandèmia?

Som conscients que vivim una situació de força major, no és culpa nostra ni vostra. Per la qual cosa, hem decidit prorrogar fins al 30 de Setembre 2020 tots els tiquets de vol que van caducar al març, Abril, Maig i Juny 2020, sense cost extra.

Sabem que amb els rebrots i recomanacions del govern a quedar-se a casa, moltes persones van cancel·lar les seves vacances o simplement prefereixen esperar que millori la situació abans de realitzar qualsevol activitat en grups. Per la qual cosa estudiarem cas a cas els beneficiaris de tiquet de vol ballooning per a oferir solucions i pròrrogues de validesa. Us convidem contactar-nos si us trobeu en una d'aquestes situacions.

Quines mesures sanitàries adopta BALLOONING?

Seguirem un protocol sanitari i de seguretat adaptat a la nostra activitat. Operarem els vols seguint mesures preventives de salut i higiene de "sentit comú". En concret, els passatgers hauran de portar màscares, desinfectar-se les mans abans d'embarcar, evitar els contactes físics entre persones, i per descomptat el nostre personal i els pilots també seguiran aquests protocols. El nostre material estarà "desinfectat" cada vegada que s'utilitzi, seguint les recomanacions del fabricador i de les autoritats sanitàries.

Quina solució hi ha si el meu vol s'anul·la per causa de la covid-19?

Si el vostre vol va ser programat durant les dates del confinament i va ser automàticament anul·lat, si les autoritats decideixen re-confinar la població i limitar la circulació, podeu moure la data reservada o simplement demanar reemborsament (excepte els Bitllets Regals que no són reemborsables). Per a això, us convidem a contactar-nos per Email o WhatsApp per a estudiar les opcions

Protocol en imatges

Ballooning SL, empresa autoritzada per AESA

seguretat vol en globus

Oferim serveis de vols turístics amb globus per la qual cosa tenim l'obligació de presentar garanties enfront de les autoritats aeronàutiques que ens concedeixen les homologacions i que realitzen els controls.

L'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) ens va concedir la seva autorització i permís per a operar vols turístics amb globus, publicitat aèria i fotografies aèries. Això significa que oferim les garanties tècniques, financeres i humanes necessàries per a operar vols amb globus en tota Espanya. Aquesta autorització és pública i es pot verificar en la web de la AESA

Formació i Experiència del equip humà

Nicolas Schwartz campeo de aerostacio


Els nostres pilots han estat format en una escola de vol, porten centenes d'hores d'experiència en vol amb llicència vigent, títols i habilitacions adequades per a exercir el lloc de comandant a bord. Parlem el Castellà, el Català, el Francès i l'Anglès.Tots els nostres pilots estan autoritzats per a actuar tant en vols esportius que en transport aeri comercial per a portar passatgers. Som l'única empresa de Catalunya a tenir un instructor internacional dins del nostre personal de vol.

A més de realitzar vols turístics, participem en concentracions de globus i competicions nacionals i internacionals. Uns dels fundadors i pilot de BALLOONING és l'actual campió de França i Núm.1 en el “rànquing nacional” a més d'haver aconseguit la 4ta posició durant el campionat mundial de globus.

El nostre equip de seguiment està format per a preparar un vol amb globus, comunicar amb els passatgers i seguir amb cotxe el globus durant el vol. Tots ells han seguit una formació dedicada a la prevenció de riscos (primers auxilis i procediments d'emergències) per a garantir un grau màxim de professionalisme i seguretat.

Control i Manteniment dels globus

Un globus aerostàtic és una aeronau, per la qual cosa segueix un programa de manteniment molt estricte, definit pel propi fabricador i les autoritats estatals i aeronàutiques competents. També, abans de cada vol, el pilot inspecciona el seu globus per a assegurar-se del seu bon estat abans d'iniciar el vol.

ultramagic globusNosaltres, tenim subscrit un Contracte de Manteniment Núm. TA15 amb l'empresa ULTRAMAGIC SA autoritzada per EASA (European Aviation Safety Agency) per a realitzar les revisions, les reparacions i les renovacions de certificats d'aeronavegabilitat dels nostres globus. Tenim un pressupost dedicat en inversió de material per a portar sempre un equip d'última generació, amb manteniment i control vigent.

Assegurances aèries

En realitzar passejos turístics amb globus devem obligatòriament contractar a una assegurança aèria.

Disposem d'un Segur Responsabilitat Civil, amb una asseguradora Europea COVERHOLDER LLOYD’S, amb cobertures i garanties en acord amb la normativa Europea Núm.785/2004 i la Llei de Navegació Aèria del 21 de Juliol de 1960 i al Reial decret 37/2001. Així, tots els passatgers que pugen a bord dels nostres globus porten una cobertura legal i en vigor.

Consells a destinació dels passatgers

Per a viure aquesta extraordinària aventura d'un vol amb globus, convidem als nostres passatgers a seguir les recomanacions i informacions pràctiques següents, que sempre indiquem als que reserven un viatge un globus amb nosaltres :

Abans el vol

Quina roba portar el dia del vol? Recomanem portar una roba còmoda i calçats esportius. El dia de l'activitat recomanem estar una mica abrigat ja que l'activitat es realitza a primeres hores del dia. Durant el vol, no fa fred.

Qui pot pujar amb globus? Tothom pot pujar amb globus sense cap restricció específica. Però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l'activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys. Recomanem estar en bon estat de salut el dia del vol i abstenir-se de beure alcohol.

Què passa si fa mal temps? Abans de realitzar un vol, comprovem les previsions de vent i pluja per a saber si podrem volar en total seguretat. Si estimem que les condicions meteorològiques no són favorables per a realitzar un vol amb seguretat, simplement l'anul·lem, i el posposem a una altra data.

Durant el vol

Abans d'enlairar, el pilot procedirà a un petit “brífing” per a explicar a tots els passatgers les instruccions de seguretat i informació relativa al vol.

El globus vola entre l'altura dels arbres i una mica més de 1000 metres, segons la zona de vol i la velocitat del vent. El fet de no tenir cap vincle amb el sòl fa que no s'experimenti sensació de vertigen, sembla increïble però és veritat.

Abans de l'aterratge, el pilot re-explicarà a tots els passatgers com posicionar-se dins de la cistella del globus per a estar confortable i gaudir d'un aterratge en total seguretat.

A dalt