REGALAR un vol en globus

Es pot regalar l'experiència de volar amb globus a través d'una TARGETA REGAL, VÀLID 1 ANY i amb DATA OBERTA. Permet oferir a algú la possibilitat de viure aquesta experiència inoblidable, i al beneficiari la llibertat de triar el moment que millor li convingui. És un regal ideal per un aniversari, una sorpresa, un regal de Nadal, un regal per Reis, un regal per Sant Valentí, un incentiu d’empresa i molt més.

bitllet regal vol en globus

Regalar l'experiència amb data oberta

Oferim 2 opcions per a regalar un vol en globus, el BITLLET REGAL que rebràs el mateix dia per correu electrònic, i la CAIXA REGAL que pots recollir en la nostra oficina o rebre-la per Correus per un petit cost extra.

Opció 1 : oferir un BITLLET REGAL amb data oberta

Bitllet regal vol aventura en globus

El BITLLET REGAL permet regalar el vol amb globus amb data oberta. És la millor opció per a deixar els beneficiaris decidir de la data de vol que més els convé. A més, el bitllet regalo és vàlid 1 any, és personalitzable amb un missatge personal i el pots rebre per E-mail el mateix dia.

Opció 2 : oferir una CAIXA REGAL BALLOONING

Bitllet regal vol aventura en globus

La CAIXA REGAL BALLOONING ha arribat ! És el format ideal per a regalar l'experiència d'un vol en globus. La caixa conté una targeta regal corresponent a la formula de vol triat i un llibret fotogràfic de 20 pàgines que presenta l'activitat. Es pot rebre-la per correu postal o servei de missatgeria "express".

Com regalar un vol amb globus?

Per a comprar un BITLLET REGAL ONLINE o una CAIXA REGAL de vol en globus, és molt simple :

Pas 1 : seleccionar un tipus de vol

Tries el tipus de vol amb globus que vols regalar entre la nostra oferta de vol amb globus prop de Barcelona i l'oferta de vols en globus per Catalunya.

Pas 2 : formalitzar la teva comanda amb el formulari

Pots generar la teva sol·licitud a través del formulari en-línia, per E-mail, contactar-nos directament per Telèfon / WhatsApp, o venir en la nostra oficina (previ avís). Et passarem instruccions per a formalitzar la teva comanda.

Pas 3 : rebre-ho i regalar-ho

Rebràs el BITLLET REGAL o la CAIXA REGAL juntament amb la teva confirmació de compra en menys de 24 hores, llest per a oferir-ho. Després el beneficiari només haurà de posar-se en contacte amb nosaltres per a programar el seu vol en globus.

Els nostres vols en globus a prop de Barcelona

Els nostres vols en globus per Catalunya

Tornar a dalt