REGALAR un vol en globus

bitllet regal vol en globus


Es pot regalar l'experiència de volar amb globus a través d'una TARGETA REGAL, VÀLID 1 ANY i amb DATA OBERTA. Permet oferir a algú la possibilitat de viure aquesta experiència inoblidable, i al beneficiari la llibertat de triar el moment que millor li convingui. És un regal ideal per un aniversari, una sorpresa, un regal de Nadal, un regal per Reis, un regal per Sant Valentí, un incentiu d’empresa i molt més.

Oferim 2 opcions per a regalar un vol amb globus, el BITLLET REGAL ONLINE que rebràs el mateix dia per correu electrònic i la CAIXA REGAL BALLOONING que pots recollir en la nostra oficina o rebre per correu postal o servei de missatgeria express amb un petit cost extra.

Opció 1 : el BITLLET REGAL

El BITLLET REGAL Online permet regalar el vol amb globus amb data oberta. És la millor opció per a deixar els beneficiaris decidir de la data de vol que més els convé. A més, el bitllet regalo és vàlid 1 any, és personalitzable amb un missatge personal i el pots rebre per E-mail el mateix dia.

billete regalo vuelo en globo

Opció 2 : la CAIXA REGAL BALLOONING

La CAIXA REGAL BALLOONING ha arribat ! És el format ideal per a regalar l'experiència d'un vol en globus. La caixa conté una targeta regal corresponent a la formula de vol triat i un llibret fotogràfic de 20 pàgines que presenta l'activitat. És la millor opció per a un regal de Nadal, d'Aniversari, per a Festa del Pare o de la Mare, per a la Sant Valentí, etc. Es pot recollir-la en la nostra oficina a Barcelona o rebre-la per correu postal o servei de missatgeria "express".

cofre regalo vuelo en globo

Comprar i oferir un BITLLET REGAL :

Per a comprar un BITLLET REGAL ONLINE o una CAIXA REGAL de vol en globus, és molt simple :

1. SELECCIONAR UN VOL : tries el tipus de vol amb globus que vols regalar.
2. FORMALITZAR LA TEVA COMANDA : pots generar la teva sol·licitud a través del formulari en-línia, per E-mail, contactar-nos directament per Telèfon / WhatsApp, o venir en la nostra oficina (previ avís). Et passarem instruccions per a formalitzar la teva comanda.
3. REGALAR-HO : rebràs el BITLLET REGAL o la CAIXA REGAL juntament amb la teva confirmació de compra en menys de 24 hores, llest per a oferir-ho. Després el beneficiari només haurà de posar-se en contacte amb nosaltres per a programar el seu vol en globus.

Els nostres vols en globus a prop de Barcelona :

Els nostres vols en globus per Catalunya :

Tornar a dalt