Publicitat en globus aerostàtic

publicitat en globus

 

Li oferim el suport publicitari que genera la major retenció per impacte: un globus aerostàtic, de més de 30 metres d'alçada, i 1.000m2 de superfície publicitària.

Sap que un globus capta el 90% de l'atenció del públic i que un 95% d’aquest comenta amb amics, companys i familiars haver-lo vist ?

A més, aquest tipus de publicitat aèria ofereix molts avantatges pel que fa a altres mitjans publicitaris:

  • • Dimensió espectacular
  • • Alt nivell de record
  • • Flexibilitat geogràfica
  • • Cost reduït
  • • Posicionament “Alta Gama”
  • • Notorietat
  • • Muntatge senzill

Descripció de les possibilitats

Hi ha 2 possibilitats de col•locar la seva publicitat en el globus :

Amb un Globus DECORAT amb pancartes

- Mitjançant pancartes adossades a la tela del globus de la nostra flota. Una pancarta en general mesura 4 metres d'alçada per 10 metres de llargada, o sigui 40m2 de superfície publicitària. És la forma més econòmica d'anunciar-se, ideal per una campanya publicitària específica i puntual. Parlem d'un "globus decorat".

- També, es pot decorar la barquilla del globus en les seves 4 facetes.

Amb un Globus CORPORATIU a la seva marca

- Fabricant una vela de forma i disseny exclusius. Aquesta opció li permet obtenir un resultat perfecte per a la seva imatge de marca i és la millor inversió per a una publicitat contínua en el temps. Parlem d'un "globus corporatiu".

Maneres operatives

Vols captius

Vuelo cautivo en globo aerostatico

El globus s'infla i es situa estàtic a 15 o 20 metres de terra. Actua com un gegant cartell publicitari animat, sent espectacularment impactant la seva lluminositat en els vols nocturns. L'activitat de vol sol durar 2 hores o més segons les seves necessitats.

Utilització : en festes majors, fires comercials i industrials o en zones amb una important concentració de persones (platges, etc.), esdeveniments promocionals, seminaris de motivació d'equips, incentius, noces, filmació i reportatge, etc.

Interessos : la seva majestuositat i la seva grandària capten l'atenció del públic de manera molt efectiva a distàncies que poden ser molt importants, i dels mitjans de comunicació que retransmeten aquests esdeveniments. A més de realitzar una publicitat estàtica, el globus serveix també com eina de relacions públiques, ja que es pot fer muntar en el globus al públic convidat.

Vols lliures

El globus, amb la seva marca, evolua de forma totalment lliure, volant a baixes altures com a més de 1000 metres. Qualsevol dia de l'any, en qualsevol estació, sempre que el temps ho permeti. Fins i tot a l'hivern és una de les èpoques més favorables per a sobrevolar una zona geogràfica predeterminada.

Utilització : en esdeveniments esportius, regates, festivals i campionats, zones poblades, noces, filmació, fotografies aèries, incentius, vols aventura, etc.

Interessos : captar l'atenció d'un públic el més nombrós possible gràcies al poder gairebé hipnótico d'un globus volant (surant) en el cel i a la presència dels altres mitjans de comunicació. És també un mitjà molt efectiu a l'hora d'organitzar operacions de relacions públiques: pot estar segur que un client que hagi volat en un globus seu, mai oblidarà aquesta màgica experiència.

El nostre catàleg :

Descarregar el nostre catàleg de publicitat amb globus
y formes inflables

Español en Español

Français en Français

Preus :

Operació d’esdeveniment publicitari en globus Preus *
Fabricació del globus a la seva marca Sol.licitar pressupost
Fabricació d’una pancarta publicitària Sol.licitar pressupost
Operació de vol lliure amb publicitat Sol.licitar pressupost
Operació de vol captiu (base 2 hores) a partir de 850 €

* Els preus no inclouen l’IVA.

Informació i pressupost

Per Telèfon (10:00 - 18:00) : (+34) 666 424 177
Per E-mail : evento@ballooning.es
Tornar adalt