Reservar o Regalar un vol en globus

Regalar un vuelo

Si us plau, omple el formulari de sol•licitud de reserva següent. Al validar-lo, t’enviarem una copia a la teva adreça de correu electrònic. Després, tractarem la teva sol•licitud en menys de 24 hores. Per a sol•licituds d’última hora, et convidem a trucar-nos per telèfon.

1. INDICAR LA FORMULA DE VOL EN GLOBUS

Tipus de vol : *
Número d´adults : *
Número de nens :
(mès de 6 anys)

2. RESERVAR UNA DATA o REGALAR UN VOL

Reservar una data Vull formalitzar una RESERVA per a una data
Triï aquesta opció si vols reservar un vol per a una data en concret i rebre per e-mail la teva confirmació amb les informacions pràctiques para quedar.
Data 

Bitllet Regal PDF Vull oferir un BITLLET REGAL
1 ticket PDF amb data oberta

Triï aquesta opció si vols oferir com a regal, un vol en globus amb data oberta vàlid 1-any. Es pot personalitzar-ho amb un missatge i t'ho enviem per e-mail amb la teu confirmació.
Caixa Regal Ballooning
 
Vull oferir la CAIXA REGAL BALLOONING
amb 1 ticket regal amb data oberta

Triï aquesta opció si vols oferir l'experiència amb una caixa regalo "de disseny" que inclou 1 targeta regalo amb data oberta i un llibret fotogràfic que il·lusionarà l'obsequiat. Te l'enviem per correu.

3. DATES DE CONTACTE

Soc :
Nom : *
Cognoms : *
E-mail :
Indicar un e-mail vàlid
per rebre la teva confirmació.
*
Telèfon 1 : *
Telèfon 2 : (opcional)
El teu idioma :
Indicar l’idioma en el que vols comunicar.
Els teus comentaris :
Indica aquí qualsevol altra informació o requisit
  Esborrar totes les dades
   
Acepto les Condicions Generals de BALLOONING.
   
VALIDAR EL FORMULARI :

Nota : els camps marcat amb un « * » són imprescindibles per a establir la teva sol•licitud.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES : t'informem que les dades que ens facilitis seran tractats per BALLOONING SL que tractarà les dades per a gestionar i donar resposta a les sol·licituds d'informació, queixes i suggeriments remesos a BALLOONING SL. En aquest sentit, t'informem que la base legal d'aquests tractaments és l'interès legítim de BALLOONING SL a donar resposta a les comunicacions rebudes. Així mateix, t'informem que no se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercir la resta de drets, com s'explica en la informació addicional que podràs consultar en la Política de Privacitat de BALLOONING SL.