El vol AVENTURA en globus

Vol aventura en globus a Barcelona globus Catalunya Osona globus Bages Montseny Vic globus Manresa

Particularitat d’aquest vol en globus

Amb el VOL AVENTURA us convidem a viure un viatge totalment diferent i espectacular: volant fora de les zones habituals, passant per sobre de diferents paratges naturals a diferents altures i gaudint de l'emoció del viatge durant 2 hores. Aquesta aventura us portarà per la Catalunya central, i segons les previsions meteorològiques es decidirà el punt de sortida, però guardarem el secret de la zona de vol i del punt d'enlairament fins a l'últim moment !

El programa

Descripció de l'activitat : l'activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. Després, els portem a la zona d'enlairament en els nostres cotxes 4x4. Un cop allà, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l'inflat del globus. Tot seguit, ens enlairem per a un vol de més de 2 horas i celebrem la màgia del vol brindant amb Cava i begudes refrescants. El rumb ens ho marca el vent. Finalitzem el viatge amb l'aterratge i la recollida del globus per l'equip de rescat. Anem a un restaurant de la zona per celebrar l'experiència on es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus. Per acabar, tornem en 4x4 fins al punt de trobada.

Durada total de l’activitat : mitja jornada, al matí. El viatge en globus dura més o menys 2 horas.

Horaris de l'activitat : el vol comença a primera hora del matí i s'acaba poc abants del migdia.

Dies d’activitat : operem els vols en globus tot l'any. Concentrem els vols els divendres, dissabtes, diumenges i dilluns. Per als altres dies entre setmana, hi ha possibilitat de vol si tenim un mínim de 4 participants apuntat, o si es reserva un vol privat.

Tornar a dalt

Galeria de Fotos

Tornar a dalt

Situació de l’activitat

El lloc exacte de vol queda secret fins a l'últim moment, però per donar-vos una idea d'on se situaria el vol us podem dir que segons l'humor del pilot i els capritxos de la meteo hi haurà possibilitat de veure des d'altura la muntanya de Montserrat, el Pla de Busa, el Pantà de Vic-Sau, el Lluçanès, la plana de Manresa, la Serra del Cadí, Berga, els Pirineus, Osona, el Bages, el Parc Natural de Montseny i molt més. Quedarem en un punt de trobada cèntrica a Osona, a la ciutat de Vic i des d'aquí us portarem amb els nostres 4x4 fins a la zona d'enlairament.

Vol aventura en globus

Situació : Catalunya central / situat a 45 min. / 70km al Nord de Barcelona. GPS : N 41º55´46´´ E 2º15´16´´.
Punt de trobada : la cafetería CAN PAMPLONA, a prop del hotel CAN PAMPLONA, a Vic.
Venir amb cotxe : des de Barcelona por la C17, sortida nº57 "Vic Sur".
Venir amb tren : 75min. des de Barcelona Pl. Catalunya, linea R3 L'Hospitalet > Puidgcerdà.

Viatge en globus a CatalunyaTornar a dalt

Informacions pràctiques

Època de vol : en qualsevol dia de l'any, tant a l'estiu com a l'hivern, sempre que el temps ho permeti. De fet, volar a l'hivern ofereix l’avantatge d’una durada del vol més llarga.

Bones condicions meteorològiques per a un bon vol : es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel•lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria un altra data de vol.

Limitacions : el viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys.

Tornar a dalt

Preus i opcions

Proposem un vol compartit amb altres passatgers dins el mateix globus. Proposem un preu reduït pels nens de 6 a 12 anys. També, proposem la possibilitat de realitzar aquest tipus de vol en manera vol privat (sense compartir-ho amb altres grups). Pels qui no disposin de vehicle, oferim un servei de transport anada i volta des de Barcelona. Pels qui vulguin regalar l'activitat amb data oberta, proposem el bitllet regal amb possibilitat de personalitzar-ho.

Preus :

Vol AVENTURA 2-HORES en globus : Preu (1)
1 adult 270 € /pers.
A partir de 2 adults 250 € /pers.
Nens (6-12 anys) 150 € /pers.
   
2 passatgers en VOL PRIVAT 800 €
Mès de 2 passatgers en VOL PRIVAT Pressupost
   
Opció : transport anada i tornada des de Barcelona 50 € /pers.

(1) Preu per persona, en vigor desde el 01/01/2019. El vol privat es un preu total per viatge en globus amb pilot.

L’activitat inclou :

- Organització del vol, material i equip humà.
- Assegurança responsabilitat civil segons normativa Europea Nº785/2004.
- La preparació i inflat del globus.
- El vol d’una duració aproximada de 2 horas.
- L’aterratge i recuperació del globus i dels passatgers per part de l'equip de terra.
- Trasllat en 4x4 des del punt de trobada.
- Copa de Cava y begudes refrescants durant el vol.
- Esmorzar despres del vol.
- El certificat de vol firmar pel pilot.

Opció TRASLLAT ANADA i TORNADA des de Barcelona ciutat

vol en globus barcelona catalunya

Per a donar-vos un millor servei, oferim una recollida des de Plaza Catalunya a la zona de vol, en nostres veicles 4x4 o minibus Passengers especialment adaptat per transportar passatgers.

En alguns casos particulars, podem passar a recollir als passatgers al seu hotel o altres ubicacions a Barcelona. Per això, tan sols ens ho heu de comunicar en el moment de la reserva.

Oferir un BITLLET REGAL amb data oberta :

Bitllet regal vol aventura en globus

El BITLLET REGAL és un bono per un vol amb globus aerostàtic, vàlid per 1 any, amb data oberta. Permet oferir a algú la possibilitat de viure aquesta experiència inoblidable, i al beneficiari la llibertat de triar el moment que millor li convingui. És un regal ideal per a un aniversari, una sorpresa, un regal de Nadal, un regal de Sant Valentí i Sant Jordi, un incentiu d’empresa i molt més.

Regalar / Reservar un vol en globus :

Per a gaudir de l’activitat o regalar-la, proposem les següents opcions : sol·licitar un bitllet regal amb data oberta, demanar disponibilitat i realitzar el vol en globus amb el formulari de reserva, o si us estimeu, trucar-nos per telèfon o bé escriure’ns un E-mail :

Sol.licitar un : bitllet regal
Reservar un vol amb el : formulari de reserva
Per E-mail : vuelo@ballooning.es
Per telèfon (10:00 - 18:00) : (+34) 666 424 177

 

Tornar a dalt