El vol AVENTURA 2 hores en globus

Vol aventura en globus a Barcelona globus Catalunya Osona globus Bages Montseny Vic globus Manresa
Regalar un vol amb data oberta Tiquet de vol

Descripció de l'activitat

Amb el VOL AVENTURA us convidem a viure un viatge totalment diferent i espectacular: volant fora de les zones habituals, passant per sobre de diferents paratges naturals a diferents altures i gaudint de l'emoció del viatge durant 2 hores en l'aire. Aquesta aventura us portarà per la Catalunya central, i segons les previsions meteorològiques es decidirà el punt de sortida, però guardarem el secret de la zona de vol i del punt d'enlairament fins a l'últim moment !

Vol COMPARTIT Aventura 2-horas en globus Preu (1)
Preu per PASSATGERS 270 x adult
Preu per a NENS (6-12 anys) 170 x nen
Opció Trasllat anada i tornada des de Barcelona +40 x persona
Opció Caixa Regal enviada per Correus +15
Opció Bitllet Regal enviat per Email Gratis

(1) Preu per persona, en vigor desde el 11-11-2022.

Vol PRIVAT Aventura 2-horas en globus Preu (2)
Preu total per a 2 Passatgers 880
Preu total per a 3 Passatgers 1100
Preu total per a 4 Passatgers 1320
Preu per a 5 Passatgers o més Pressupost
Opció Trasllat anada i tornada des de Barcelona +40 x persona
Opció Caixa Regal enviada per Correus +15
Opció Bitllet Regal enviat per Email Gratis

(2) El vol privat es un preu total per viatge en globus amb pilot, en vigor desde el 11-11-2022.

L’activitat inclou :

- Organització del vol, material i equip humà.
- Assegurança responsabilitat civil segons normativa Europea Nº785/2004.
- La preparació i inflat del globus.
- El vol d’una duració aproximada de 2 horas.
- L’aterratge i recuperació del globus i dels passatgers per part de l'equip de terra.
- Trasllat en 4x4 des del punt de trobada.
- Copa de Cava y begudes refrescants durant el vol.
- Esmorzar despres del vol.
- El certificat de vol firmar pel pilot.

El Programa

L'activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. Després, els portem a la zona d'enlairament en els nostres cotxes 4x4. Un cop allà, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l'inflat del globus. Tot seguit, ens enlairem per a un vol de més de 2 horas i celebrem la màgia del vol brindant amb Cava i begudes refrescants. El rumb ens ho marca el vent. Finalitzem el viatge amb l'aterratge i la recollida del globus per l'equip de rescat. Anem a un restaurant de la zona per celebrar l'experiència on es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus. Per acabar, tornem en 4x4 fins al punt de trobada.

Dies d’activitat

Operem els vols en globus tot l'any. Concentrem els vols els divendres, dissabtes, diumenges i dilluns. Per als altres dies entre setmana, hi ha possibilitat de vol si tenim un mínim de 4 participants apuntat, o si es reserva un vol privat.

Horaris i Durada total de l’activitat

S'opera un sol vol al dia i al matí, poc després de l'alba. Si bé que l'horari vària segons època de l'any, a l'estiu comencem a les 6.00 i a l'hivern a les 8.00. L'activitat són 4-hores en total, incloent un vol de 2-hores.

Localització de l’activitat

El lloc exacte de vol queda secret fins a l'últim moment, però per donar-vos una idea d'on se situaria el vol us podem dir que segons l'humor del pilot i els capritxos de la meteo hi haurà possibilitat de veure des d'altura la muntanya de Montserrat, el Pla de Busa, el Pantà de Vic-Sau, el Lluçanès, la plana de Manresa, la Serra del Cadí, Berga, els Pirineus, Osona, el Bages, el Parc Natural de Montseny i molt més. Quedarem en un punt de trobada cèntrica a Osona, a la ciutat de Vic i des d'aquí us portarem amb els nostres 4x4 fins a la zona d'enlairament.

Vol aventura en globus

Situació : Catalunya Central / Osona Vic / Lluçanès.
Punt de trobada : a Vic, a la Cafeteria ZEFIR o la Cafeteria NOU PAMPLONA.
Anar amb cotxe : 45 min. des de Barcelona por la C17, des de Girona por la C-25, sortida 57 "Vic Sud".
Anar amb tren : 75 min. des de Barcelona Pl. Catalunya, linea R3 L'Hospitalet > Puidgcerdà.

Opció TRASLLAT ANADA i TORNADA des de Barcelona ciutat

vol en globus barcelona catalunya

Per a donar-vos un millor servei, oferim una recollida des de Plaza Catalunya a la zona de vol, en nostres veicles 4x4 o minibus Passengers especialment adaptat per transportar passatgers.

En alguns casos particulars, podem passar a recollir als passatgers al seu hotel o altres ubicacions a Barcelona. Per això, tan sols ens ho heu de comunicar en el moment de la reserva.

Galeria de Fotos

Informacions pràctiques

Capacitat dels globus aerostàtics

Tenim una flota de 6 globus aerostàtics amb capacitat diferent. Segons model, poden pujar en la cistella fins a 4, 6 o 8 passatgers més el pilot. Segons el nombre de passatgers i el tipus de vol a realitzar, traiem un o diversos globus que volen tots junts.

Època de vol

En qualsevol dia de l'any, tant a l'estiu com a l'hivern, sempre que el temps ho permeti. De fet, volar a l'hivern ofereix l’avantatge d’una durada del vol més llarga.

Bones condicions meteorològiques per a volar

Es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel•lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria un altra data de vol.

Limitacions

El viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys.

Opcions per a Regalar l'experiència amb data oberta

Oferim 2 opcions per a regalar un vol en globus, el BITLLET REGAL que rebràs el mateix dia per correu electrònic, i la CAIXA REGAL que pots recollir en la nostra oficina o rebre-la per Correus per un petit cost extra.

Opció 1 : oferir un BITLLET REGAL amb data oberta

Bitllet regal vol aventura en globus

El BITLLET REGAL permet regalar el vol amb globus amb data oberta. És la millor opció per a deixar els beneficiaris decidir de la data de vol que més els convé. A més, el bitllet regalo és vàlid 1 any, és personalitzable amb un missatge personal i el pots rebre per E-mail el mateix dia.

Opció 2 : oferir una CAIXA REGAL BALLOONING

Bitllet regal vol aventura en globus

La CAIXA REGAL BALLOONING ha arribat ! És el format ideal per a regalar l'experiència d'un vol en globus. La caixa conté una targeta regal corresponent a la formula de vol triat i un llibret fotogràfic de 20 pàgines que presenta l'activitat. Es pot rebre-la per correu postal o servei de missatgeria "express".

Regalar o Reservar un vol en globus

Per a gaudir de l’activitat o regalar-la, proposem les següents opcions : sol·licitar un bitllet regal amb data oberta, demanar disponibilitat i reservar una data per a un vol en globus amb el formulari de reserva, o si us estimeu, escriure’ns un WhatsApp o Email :

Regalar un vol amb data oberta Tiquet de vol
Reservar un vol Reserva una data

Horari d'atenció al client 10h-18h de dilluns a dissabte.

Per WhatsApp © (+34) 666 424 177
Per E-mail vuelo@ballooning.es

 

Tornar a dalt