El vol EXCLUSIU VIP en globus

vol privat globus ballooning barcelona
Regalar un vol amb data oberta Tiquet de vol

Descripció de l'activitat

Amb el VOL EXCLUSIU VIP, podeu viure el vol amb més intimitat, volant només, entre dos, o entre amics o en família, fins a un màxim de 8 persones a bord, el globus és totalment vostre. Quan sou només 2 passatgers a la cistella, el pilot us pot ensenyar les bases de vol en globus i us deixa pilotar-lo. En aquest cas, pugeu en un globus de petita grandària, un model que s'utilitza en competició, més àgil i més dinàmic, sensacions garantides!

Vol EXCLUSIU VIP 1-hora en globus Preu (1)
Vol Exclusiu per a 2 passatgers 660
Vol Exclusiu per a 3 passatgers 760
Vol Exclusiu per a 4 passatgers 860
Preu per a mes de 4 passatgers Pressupost
Opció Trasllat anada i tornada des de Barcelona +20 x persona
Opció Caixa Regal enviada per Correus +15
Opció Bitllet Regal enviat per Email Gratis

(1) Preu en vigor desde el 02-04-2024.

L’activitat inclou :

- Organització del vol, material i equip humà.
- Assegurança responsabilitat civil segons normativa Europea Nº785/2004.
- La preparació e inflat del globus.
- El vol d’una duració aproximada d’1 hora.
- L’aterratge i recuperació del globus i dels passatgers por el equip de terra.
- Tornada en 4x4 al punt de sortida.
- Un pica pica « sorpresa » i la celebració de l’esdeveniment amb una copa de Cava y begudes refrescants.
- El certificat de vol firmar por el pilot.

El Programa

L'activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. A continuació, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l'inflat del globus. De seguida, ens enlairem per a un vol de més de 1 hora. El rumb ens ho marca el vent. Finalitzem el viatge amb l'aterratge i la recollida del globus per l'equip de rescat. Celebrem l'experiència al mateix lloc de l'aterratge brindant amb Cava i begudes refrescants. Finalment, es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus.

Dies d’activitat

Operem els vols privats en globus tot l'any, qualsevol dia entre setmana i també els caps de setmana, segons disponibilitat.

Horaris i Durada total de l’activitat

S'opera un sol vol al dia i al matí, poc després de l'alba. Si bé que l'horari vària segons època de l'any, a l'estiu comencem a les 6.00 i a l'hivern a les 8.00. L'activitat són 3 hores en total, incloent un vol de fins a 1 hora i quart.

Localització de l’activitat

Vols en globus a prop del MONTSENY / sortida des de CARDEDEU

Us convidem a viure l'aventura a la regió del Vallès Oriental, a només 30 min de Barcelona, enlairant-nos des de Cardedeu. Podreu descobrir des de l´aire panorames i paisatges impressionants, sobrevolant punts d'interès únics a la regió del Parc Natural de Montseny. Fins i tot, en dies solejats, es podran admirar els pics de Montserrat, la ciutat de Barcelona i el mar Mediterrani.

Cardedeu en globus

Situació : Vallès Oriental / Cardedeu, La Garriga, Sant Celoni.
Punt de trobada : a Cardedeu, Cafetería CAN PEDRA ANTIGA o l'ERMITA de ST HILARI.
Venir amb cotxe : 30 min. des de Barcelona per l'AP7, sortida 12 "Cardedeu".
Venir amb tren : 38 min. des de Barcelona Pg. de Gracia, línea R2Nord Aeroport > Maçanet.

Vols en globus per a OSONA - LLUÇANÈS / sortida des de VIC

Us convidem a volar Osona, enlairant-nos per sobre de Vic. Volant a baixa altura, podreu descobrir des dels aires el Casc Antic de Vic, sobrevolant les zones agrícoles entre Manlleu i Caldetenes i a vegades els increïbles paisatges del Lluçanès prop d'Olost. A l'arribar als 1000 metres, es podrà admirar un panorama de l'impressionant plànol de la regió, els pics de Montserrat, les majestuoses muntanyes dels Pirineus i del Montseny.

Vol aventura en globus

Situació : Catalunya Central / Osona Vic / Lluçanès.
Punt de trobada : a Vic, a la Cafeteria ZEFIR o la Cafeteria NOU PAMPLONA.
Anar amb cotxe : 45 min. des de Barcelona por la C17, des de Girona por la C-25, sortida 57 "Vic Sud".
Anar amb tren : 75 min. des de Barcelona Pl. Catalunya, linea R3 L'Hospitalet > Puidgcerdà.

Opció TRASLLAT ANADA i TORNADA des de Barcelona ciutat

vol en globus barcelona catalunya

Per a donar-vos un millor servei, oferim una recollida des de Plaza Catalunya a la zona de vol, en nostres veicles 4x4 o minibus Passengers especialment adaptat per transportar passatgers.

En alguns casos particulars, podem passar a recollir als passatgers al seu hotel o altres ubicacions a Barcelona. Per això, tan sols ens ho heu de comunicar en el moment de la reserva.

Galeria de Fotos

Informacions pràctiques

Capacitat dels globus aerostàtics

Tenim una flota de 6 globus aerostàtics amb capacitat diferent. Segons model, poden pujar en la cistella fins a 4, 6 o 8 passatgers més el pilot. Segons el nombre de passatgers i el tipus de vol a realitzar, traiem un o diversos globus que volen tots junts.

Època de vol

En qualsevol dia de l'any, tant a l'estiu com a l'hivern, sempre que el temps ho permeti. De fet, volar a l'hivern ofereix l’avantatge d’una durada del vol més llarga.

Bones condicions meteorològiques per a volar

Es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel•lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria un altra data de vol.

Limitacions

El viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys.

Opcions per a Regalar l'experiència amb data oberta

Oferim 2 opcions per a regalar un vol en globus, el BITLLET REGAL que rebràs el mateix dia per correu electrònic, i la CAIXA REGAL que pots recollir en la nostra oficina o rebre-la per Correus per un petit cost extra.

Opció 1 : oferir un BITLLET REGAL amb data oberta

Bitllet regal vol aventura en globus

El BITLLET REGAL permet regalar el vol amb globus amb data oberta. És la millor opció per a deixar els beneficiaris decidir de la data de vol que més els convé. A més, el bitllet regalo és vàlid 1 any, és personalitzable amb un missatge personal i el pots rebre per E-mail el mateix dia.

Opció 2 : oferir una CAIXA REGAL BALLOONING

Bitllet regal vol aventura en globus

La CAIXA REGAL BALLOONING ha arribat ! És el format ideal per a regalar l'experiència d'un vol en globus. La caixa conté una targeta regal corresponent a la formula de vol triat i un llibret fotogràfic de 20 pàgines que presenta l'activitat. Es pot rebre-la per correu postal o servei de missatgeria "express".

Regalar o Reservar un vol en globus

Per a gaudir de l’activitat o regalar-la, proposem les següents opcions : sol·licitar un bitllet regal amb data oberta, demanar disponibilitat i reservar una data per a un vol en globus amb el formulari de reserva, o si us estimeu, escriure’ns un WhatsApp o Email :

Regalar un vol amb data oberta Tiquet de vol
Reservar un vol Reserva una data

Horari d'atenció al client 10h-18h de dilluns a dissabte.

Per WhatsApp © (+34) 666 424 177
Per E-mail vuelo@ballooning.es

 

Tornar a dalt