El vol EXCLUSIU en globus

vol privat globus ballooning barcelona

Particularitat d’aquest vol

Amb el vol « exclusiu », podeu viure el vol amb més intimitat, volant només, entre dos, o amb un grup de fins a 8 persones, el globus és totalment vostre. Quan sou només 2 passatgers a la cistella, el pilot us pot ensenyar les bases de vol en globus i us deixa pilotar-lo. En aquest cas, pugeu en un globus de petita grandària, un model que s'utilitza en competició, més àgil i més dinàmic, sensacions garantides!

El programa

Descripció de l'activitat : l'activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. A continuació, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l'inflat del globus. De seguida, ens enlairem per a un vol de més de 1 hora. El rumb ens ho marca el vent. Finalitzem el viatge amb l'aterratge i la recollida del globus per l'equip de rescat. Celebrem l'experiència al mateix lloc de l'aterratge brindant amb Cava i begudes refrescants. Finalment, es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus.

Durada total de l’activitat : mitja jornada, al matí. El viatge en globus més o menys 1 hora.

Horaris de l'activitat : el vol comença a primera hora del matí, després de l'alba, a les 8 del matí (a les 7 en estiu) i s'acaba poc abants del mig dia.

Dies d’activitat : concentrem els vols en globus els divendres, dissabtes, diumenge i dilluns. Per als altres dies entre setmana, hi ha també possibilitat de volar.

Tornar a dalt

Galeria de Fotos

Tornar a dalt

Situació de l’activitat

Vol en globus a BARCELONA / MONTSENY

Us convidem a viure l'aventura a la regió del Vallès Oriental, a només 30 min de Barcelona, enlairant-nos des de Cardedeu. Podreu descobrir des de l´aire panorames i paisatges impressionants, sobrevolant punts d'interès únics a la regió del Parc Natural de Montseny. Fins i tot, en dies solejats, es podran admirar els pics de Montserrat, la ciutat de Barcelona i el mar Mediterrani. Els principals elements d’atracció turística són les dues destinacions balneàries a Caldes de Montbui i La Garriga, el Circuit de Barcelona-Catalunya i el centre comercial la Roca Village.

Cardedeu en globus

Situació : Cardedeu està situat a 39km al Nord-est de Barcelona. GPS : N 41º38´26´´ E 2º21´34´´.
Punt de trobada : Cafetería del GOLF LA ROCA o Cafetería del RESTAURANTE CAN PEDRA ANTIGA.
Venir amb cotxe : 30min. per l'AP7, sortida nº12 "Cardedeu". O per la carretera comarcal C-35.
Venir amb tren : 38min. des de Barcelona Pg. de Gracia, línea R2Nord Aeroport > Maçanet

Viatge en globus al Vallès Oriental

Vol en globus al Osona des de Vic

Us convidem a volar Osona, enlairant-nos per sobre de Vic. Volant a baixa altura, podreu descobrir des dels aires el "Casc Antic" de Vic. A l'arribar als 1000 metres, es podrà admirar un panorama de l'impressionant plànol de la regió, les majestuoses muntanyes dels Pirineus i del Montseny.

Anar a Vic

Situació : Vic està situat a 45min. / 70km al Nord-est de Barcelona. GPS : N 41º55´46´´ E 2º15´16´´.
Punt de trobada : cafeteria CAN PAMPLONA enfront de l'hotel Can Pamplona.
Venir amb cotxe : des de Barcelona per la C-17, sortida nº57 "Vic Sur". O per la carretera comarcal C-25.
Venir amb tren : 75min. des de Barcelona Pl.Catalunya, línea R3 L'Hospitalet > Puigcerdà.

Viatges en globus a VicTornar a dalt

Informacions pràctiques

Època de vol : en qualsevol dia de l'any, a l'estiu com a l'hivern, sempre que el temps ho permeti. De fet, volar a l'hivern ofereix l’avantatge d’una durada del vol més llarg.

Bones condicions meteorològiques per a un bon vol : es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel•lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria una altre data de vol.

Limitacions : el viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys.

Tornar a dalt

Preus y opcions

Proposem un vol privat amb el pilot que ofereix l'avantatge d' un passeig més íntim. El preu vària segons el nombre de persones. Para els que vulguin regalar l'activitat amb data oberta, proposem el bitllet regal amb possibilitat de personalitzar-ho.

Preus :

Vol EXCLUSIU en globus per a : Preus (1)
2 passatgers 600 €
Mès de 2 passatgers Pressupost
   
Opció : transport d’anada i tornada des de Barcelona 20 € /pers.

(1) Preu per persona, en vigor des del 01/01/2019.

L’activitat inclou :

- Organització del vol, material i equip humà.
- Assegurança responsabilitat civil segons normativa Europea Nº785/2004.
- La preparació e inflat del globus.
- El vol d’una duració aproximada d’1 hora.
- L’aterratge i recuperació del globus i dels passatgers por el equip de terra.
- Tornada en 4x4 al punt de sortida.
- Un esmorzar « sorpresa » i la celebració de l’esdeveniment amb una copa de Cava y begudes refrescants.
- El certificat de vol firmar por el pilot.

Opció transfer anada i tornada des de Barcelona ciutat

vol en globus barcelona

Per a donar-vos un millor servei, oferim una recollida des de Plaza Catalunya a la zona de vol, en nostres veicles 4x4 o minibus Passengers especialment adaptat per transportar passatgers.

En alguns casos particulars, podem recollir als passatgers a l'hotel o altres ubicacions en Barcelona. Per això, tan sols ens ho heu de comunicar en el moment de la reserva.

Oferir un BITLLET REGAL amb data oberta :

Bitllet regal vol en globus

El BITLLET REGAL és un bono per un vol amb globus aerostàtic, vàlid per 1 any, amb data oberta. Permet oferir a algú la possibilitat de viure aquesta experiència inoblidable, i al beneficiari la llibertat de triar el moment que millor li convingui. És un regal ideal per un aniversari, una sorpresa, un regal de Nadal, un incentiu d’empresa i molt més

Regalar / Reservar un vol en globus :

Per a gaudir de l’activitat o regalar-la, proposem les següents opcions : sol·licitar un bitllet regal amb data oberta, demanar disponibilitat i realitzar el vol en globus amb el formulari de reserva, o si us estimeu, trucar-nos per telèfon o bé escriure’ns un E-mail :

Sol.licitar un : bitllet regal
Reservar un vol amb el : formulari de reserva
Per E-mail : vuelo@ballooning.es
Per telèfon (10:00 - 18:00) : (+34) 666 424 177

 

Tornar a dalt