Doni volum a les seves marques

Des dels espectaculars globus aerostàtics fins al més senzill dels inflables, li proposem engegar accions noves, molt impactants i originals permetent-li acostar-se als seus consumidors i així aconseguir un nivell de vendes superior. Les possibilitats tenen com únic límit la seva imaginació.

Operem tant a Espanya com a França i a la resta d'Europa. Amb una cultura empresarial forta, estem orientats a resultats i dedicats a que la nostra col•laboració es concretitzi en un valor afegit per a la seva empresa.

Publicitat en globus aerostàtic

El globus, el major i més espectacular cartell publicitari del món per a promoure les seves marques.

Imagini's ... una pancarta gegant que es pugui posar en el lloc idoni, a l'altura desitjada i amb la forma que es vulgui.

Imagini's ... que a més es pugui implicar al mateix públic de la publicitat que oferim donant-li una il•lusió real sobre la seva marca.

Imagini's ... finalment que la seva marca faci somiar al seu target per un cost molt inferior al dels mitjans tradicionals.

globus publicitaris

Més detalls

Publicitat amb formes inflables (aire o heli)

Doni volum als seus productes! És tan fàcil ser vist...

Amb la mateixa filosofia d'acostar la marca al consumidor per a produir una millora en la imatge corporativa, proposem estructures i formes inflables en 3D, inflat a l'aire fred o a l’heli, que permeten impactar als clients i crear connexions emocionals amb modalitats gairebé infinites i molt efectives, sorprenent al consumidor potencial en qualsevol lloc.

formes inflables

Més detalls

Tornar adalt