El vol a LA CERDANYA en globus

Vol en globus Cerdanya Catalunya Pirineo oferta nadal

Particularitat d’aquest vol en globus

Us convidem a descobrir una de les valls més àmplia i impressionant d'Europa. La Cerdanya ofereix un entorn ideal tant per a practicar activitats esportives clàssiques de muntanya com per a realitzar excursions en globus gaudint d'unes vistes espectaculars. La gran vall del Pirineu i la seva natura conviden al viatge. El seu conjunt de muntanyes format per la serra del Cadí-Moixeró i d'altres més orientals, com la Tossa d'Alp, el Puigllançada i el macís del Pedraforca, ofereixen un panorama únic des de la perspectiva aèria.

El programa

Descripció de l'activitat : l'activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. A continuació, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l'inflat del globus. De seguida, ens enlairem per a un vol de més de 1 hora. El rumb ens ho marca el vent. Finalitzem el viatge amb l'aterratge i la recollida del globus per l'equip de rescat. Celebrem l'experiència al mateix lloc de l'aterratge brindant amb Cava i begudes refrescants. Finalment, es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus.

Durada total de l’activitat : mitja jornada, al matí. El viatge en globus més o menys 1 hora.

Horaris de l'activitat : el vol comença a primera hora del matí, després de l'alba, a les 8 del matí (a les 7 en estiu) i s'acaba poc abants del mig dia.

Dies d’activitat : concentrem els vols en globus els dissabtes i diumenge. Per als altres dies entre setmana, hi ha possibilitat de vol si tenim un minim de 4 persones o qui esculli l'opció « vol exclusiu ».

Tornar a dalt

Galeria de fotos

Tornar a dalt

Situació de l’activitat

El punt de sortida per al vol en globus es situa a alguns quilòmetres de la frontera Franco-Espanyola, entre Puigcerdà i La Molina. El lloc de trobada habitual es l'aeròdrom de la Cerdanya, al costat de Alp, Das i Fontanals.

Globus Cerdanya Pirineo Oriental

Situació : la Cerdanya està situada al Pirineu Català, prop de la frontera amb França. El seu conjunt muntanyenc està format per la Serra del Cadí (meitat occidental), la Serra del Moixeró i altres massissos més orientals.
Punt de trobada : a l'Aerodróm de la Cerdanya o el Hotel Bon Repos en alguns casos.
Per a venir en cotxe : 8 km / 10 min des de La Molina. 28 km / 30 mn des de Font Romeu. 150 km / 2h des de Barcelona. 70 km / 1h des de Andorra. 110 km / 1h40 des de Perpinyà. 180 km / 2h20 des de Toulouse.

Viatge en globus CerdanyaTornar a dalt

Informacions pràctiques

Època de vol : en qualsevol dia de l'any, a l'estiu com a l'hivern, sempre que el temps ho permeti. De fet, volar a l'hivern ofereix l’avantatge d’una durada del vol més llarg.

Bones condicions meteorològiques per a un bon vol : es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel•lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria una altre data de vol.

Limitacions : el viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys.

Tornar a dalt

Preus y opcions

Proposem 2 fórmules de vol en globus : un vol compartit amb altres passatgers dins el mateix globus, amb un màxim de fins a 8 ocupants dins la mateixa cistella. Un vol privat que ofereix l'avantatge d' un passeig més íntim. El preu vària segons el nombre de persones i proposem un preu reduït pels nens de 6 a 12 anys. Para els que vulguin regalar l'activitat amb data oberta, proposem el bitllet regal amb possibilitat de personalitzar-ho.

Preus :

Vol COMPARTIT en globus a CERDANYA : Precios (1)
1 adult 160 € /pers.
A partir de 2 adults 150 € /pers.
Nens (6-12 años) 100 € /pers.

(1) Preu per persona, en vigor desde el 01/01/2019.

Vol PRIVAT en globus a CERDANYA : Precios (1)
Vol privat per a 2 passatgers 700 €
Vol privat amb mès de 2 passatgers Pressupost
Opció : transport d’anada i tornada des de Barcelona 50 € /pers.

(2) El vol privat es un preu total per viatge en globus amb pilot. Preu en vigor desde el 01/01/2019

L’activitat inclou :

- Organització del vol, material i equip humà.
- Assegurança responsabilitat civil segons normativa Europea Nº785/2004.
- La preparació e inflat del globus.
- El vol d’una duració aproximada d’1 hora, 1 hora i mig.
- L’aterratge i recuperació del globus i dels passatgers por el equip de terra.
- Tornada en 4x4 al punt de sortida.
- Celebració de l’esdeveniment amb una copa de Cava i begudes refrescants.
- El certificat de vol firmar por el pilot.

Oferir un BITLLET REGAL amb data oberta :

Bitllet regal vol en globus

EL BITLLET REGAL és un bono per un vol amb globus aerostàtic amb data oberta i vàlid per 1 any . Permet oferir a algú la possibilitat de viure aquesta experiència inoblidable, i al beneficiari la llibertat de triar el moment que millor li convingui. És un regal ideal per un aniversari, una sorpresa, un regal de Nadal, un incentiu d’empresa i molt més...

I també ... el VOL TRAVESSA dels PIRINEUS :

Vol en globus Pirineus

Per als aventurers, proposem un dels més impressionants i inoblidables vols que es puguin realitzar a la vida : una travessa en globus per sobre dels cims nevats dels Pirineus. És un espectacle de llarg recorregut que dura unes 3 hores ...

Veure el detall de l'activitat

Regalar / Reservar un vol en globus :

Per a gaudir de l’activitat o regalar-la, proposem les següents opcions : sol·licitar un bitllet regal amb data oberta, demanar disponibilitat i realitzar el vol en globus amb el formulari de reserva, o si us estimeu, trucar-nos per telèfon o bé escriure’ns un E-mail :

Sol.licitar un : bitllet regal
Reservar un vol amb el : formulari de reserva
Per E-mail : vuelo@ballooning.es
Per telèfon (10:00 - 18:00) : (+34) 666 424 177

 

Tornar a dalt