El vol a LA CERDANYA en globus

Vol en globus Cerdanya Catalunya Pirineo oferta nadal
Regalar un vol amb data oberta Tiquet de vol

Descripció de l'activitat

Us convidem a descobrir una de les valls més àmplia i impressionant d'Europa. La Cerdanya ofereix un entorn ideal tant per a practicar activitats esportives clàssiques de muntanya com per a realitzar excursions en globus gaudint d'unes vistes espectaculars. La gran vall del Pirineu i la seva natura conviden al viatge. El seu conjunt de muntanyes format per la serra del Cadí-Moixeró i d'altres més orientals, com la Tossa d'Alp, el Puigllançada i el macís del Pedraforca, ofereixen un panorama únic des de la perspectiva aèria.

Vol COMPARTIT en globus zona Cerdanya Preu (1)
Preu per a 1 Passatger/a 180
Preu a partir de 2 Passagters 170 x adult
Preu per a NENS (6-12 anys) 100 x nen
Opció Caixa Regal enviada per Correus +15
Opció Bitllet Regal enviat per Email Gratis

(1) Preu per persona, en vigor desde el 02-04-2024.

Vol PRIVAT en globus zona Cerdanya Preu (2)
Vol Privat per a 2 passatgers 760
Vol Privat per a 3 passatgers 860
Vol Privat per a 4 passatgers 960
Preu per a més de 4 passatgers Pressupost
Opció Caixa Regal enviada per Correus +15
Opció Bittlet Regal enviat per Email Gratis

(2) Preu en vigor desde el 02-04-2024.

L’activitat inclou

- Organització del vol, material i equip humà.
- Assegurança responsabilitat civil segons normativa Europea Nº785/2004.
- La preparació e inflat del globus.
- El vol d’una duració aproximada d’1 hora, 1 hora i quart.
- L’aterratge i recuperació del globus i dels passatgers por el equip de terra.
- Tornada en 4x4 al punt de sortida.
- Celebració de l’esdeveniment amb una copa de Cava i begudes refrescants.
- El certificat de vol firmar por el pilot.

El Programa

Lactivitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. A continuació, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l'inflat del globus. De seguida, ens enlairem per a un vol de més de 1 hora. El rumb ens ho marca el vent. Finalitzem el viatge amb l'aterratge i la recollida del globus per l'equip de rescat. Celebrem l'experiència al mateix lloc de l'aterratge brindant amb Cava i begudes refrescants. Finalment, es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus.

Dies d’activitat

Operem els vols en globus tot l'any. Concentrem els vols els divendres, dissabtes, diumenges i dilluns. Per als altres dies entre setmana, hi ha possibilitat de vol si tenim un mínim de 4 participants apuntat, o si es reserva un vol privat.

Horaris i Durada total de l’activitat

S'opera un sol vol al dia i al matí, poc després de l'alba. Si bé que l'horari vària segons època de l'any, a l'estiu comencem a les 6.00 i a l'hivern a les 8.00. L'activitat són 3 hores en total, incloent un vol de fins a 1 hora i quart.

Localització de l’activitat

La Cerdanya està situada al Pirineu Català, prop de la frontera amb França. El seu conjunt muntanyenc està format per la Serra del Cadí (meitat occidental), la Serra del Moixeró i altres massissos més orientals. El punt de sortida per als vols en globus es situa a alguns quilòmetres de Puigcerdà i La Molina. El lloc de trobada habitual es l'aeròdrom de la Cerdanya, al costat de Alp, Das i Fontanals.

Globus Cerdanya Pirineo Oriental

Situació : Pirineu Oriental / La Cerdanya / Puigcerdà, Alp, Prats, Bellver de Cerdanya.
Punt de trobada : a l'Aerodróm de la Cerdanya o el Hotel Bon Repos.
Per a venir en cotxe : 8 km / 10 min des de La Molina. 28 km / 30 mn des de Font Romeu. 150 km / 2h des de Barcelona. 70 km / 1h des de Andorra. 110 km / 1h40 des de Perpinyà. 180 km / 2h20 des de Toulouse.

Galeria de fotos

Informacions pràctiques

Capacitat dels globus aerostàtics

Tenim una flota de 6 globus aerostàtics amb capacitat diferent. Segons model, poden pujar en la cistella fins a 4, 6 o 8 passatgers més el pilot. Segons el nombre de passatgers i el tipus de vol a realitzar, traiem un o diversos globus que volen tots junts.

Època de vol

En qualsevol dia de l'any, tant a l'estiu com a l'hivern, sempre que el temps ho permeti. De fet, volar a l'hivern ofereix l’avantatge d’una durada del vol més llarga.

Bones condicions meteorològiques per a volar

Es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel•lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria un altra data de vol.

Limitacions

El viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys.

Opcions per a Regalar l'experiència amb data oberta

Oferim 2 opcions per a regalar un vol en globus, el BITLLET REGAL que rebràs el mateix dia per correu electrònic, i la CAIXA REGAL que pots recollir en la nostra oficina o rebre-la per Correus per un petit cost extra.

Opció 1 : oferir un BITLLET REGAL amb data oberta

Bitllet regal vol aventura en globus

El BITLLET REGAL permet regalar el vol amb globus amb data oberta. És la millor opció per a deixar els beneficiaris decidir de la data de vol que més els convé. A més, el bitllet regalo és vàlid 1 any, és personalitzable amb un missatge personal i el pots rebre per E-mail el mateix dia.

Opció 2 : oferir una CAIXA REGAL BALLOONING

Bitllet regal vol aventura en globus

La CAIXA REGAL BALLOONING ha arribat ! És el format ideal per a regalar l'experiència d'un vol en globus. La caixa conté una targeta regal corresponent a la formula de vol triat i un llibret fotogràfic de 20 pàgines que presenta l'activitat. Es pot rebre-la per correu postal o servei de missatgeria "express".

I també ... el VOL TRAVESSA dels PIRINEUS

Vol en globus Pirineus

Per als aventurers, proposem un dels més impressionants i inoblidables vols que es puguin realitzar a la vida : una travessa en globus per sobre dels cims nevats dels Pirineus. És un espectacle de llarg recorregut que dura unes 3 hores ...

Veure més detalls

Reservar / Regalar un vol en globus

Per a gaudir de l’activitat o regalar-la, proposem les següents opcions : sol·licitar un bitllet regal amb data oberta, demanar disponibilitat i reservar una data per a un vol en globus amb el formulari de reserva, o si us estimeu, escriure’ns un WhatsApp o Email :

Regalar un vol amb data oberta Tiquet de vol
Reservar un vol Reserva una data

Horari d'atenció al client 10h-18h de dilluns a dissabte.

Per WhatsApp © (+34) 666 424 177
Per E-mail vuelo@ballooning.es

 

Tornar a dalt