El vol TRAVESSA dels PIRINEUS

vol en globus, travessa del pirineu

Particularitats d’aquest vol en globus

Probablement un dels més impressionants i inoblidables vols que es puguin realitzar a la vida : una travessa en globus per sobre dels cims nevats dels Pirineus, acabant pel sobrevolo de la Catalunya Central abans d'aterrar. És un espectacle de llarg recorregut que dura unes 3 hores. Pujarem a diverses altures per a buscar els vents adequats, entre 2.000 i 4.000 metres, però també volarem a baixa altura per a contemplar la naturalesa silvestre. A més, durant el vol el pilot us explicarà les bases de la navegació aèria, l'ús d'un GPS, la radiocomunicació, amb el motiu de fer-vos participar al viatge. S’aprofitarà el viatge per a menjar i hidratar-se durant el passeig. La veritat, aquest vol és una aventura total !

El programa

Descripció de l'activitat : l'activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. A continuació, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l'inflat del globus. De seguida, ens enlairem per a un vol de més de 3 hores. El rumb ens ho marca el vent del Nord. Finalitzem el viatge amb l'aterratge i la recollida del globus per l'equip de rescat. Celebrem l'experiència al mateix lloc de l'aterratge brindant amb cava i un esmorzar. Finalment, es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus, abans de tornar en 4x4.

Durada total de l’activitat : una jornada completa. El viatge en globus dura més o menys 3 hores.

Horaris : el vol comença a primera hora del matí, després de l'alba, i s'acaba poc després del mig dia. Contar un parell d'hores més per al retorn en 4x4.

Època de vol : el vol de travessa dels Pirineus en globus només es realitza a l'hivern, a partir de primers de desembre fins a finals de març. Es pot realitzar qualsevol dia de la setmana, caps de setmana i alguns dies festius.

Tornar a dalt

Galeria de fotos

Tornar a dalt

Situació de l’activitat

El punt de sortida per al vol de travessa es situa a alguns quilòmetres de la frontera Franco-Espanyola, a la Cerdanya. Segons les condicions meteorològiques, es triarà un punt d'enlairament adequat dintre de la comarca per a optimitzar el vol en globus.

Cerdanya en globus

Situació : la Cerdanya està situada al Pirineu Català, prop de la frontera amb França. El seu conjunt muntanyenc està format per la Serra del Cadí (meitat occidental), la Serra del Moixeró i altres massissos més orientals.
Punt de trobada : a definir al moment d'organitzar el vol.
Per a venir en cotxe : 150 km / 2h des de Barcelona. 70 km / 1h des d'Andorra. 140 km / 2h30 des de Girona. 170 km / 2h30 des de Lerida. 90 km / 1h des de Manresa. 110 km / 1h40 des de Perpinyà.

Viatge en globus a CerdanyaTornar a dalt

Informacions pràctiques

Bones condicions meteorològiques per a un bon vol : es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel•lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria una altre data de vol.

Roba recomanada : aquest vol es realitza a gran altitud el que suposa temperatures baixes. És necessari anar ben abrigat, dur guants i ulleres, així com crema de protecció solar.

Informació sanitaria : és important estar en bon estat de salut el dia del vol i abstenir-se de beure alcohol des del dia anterior. Durant el vol, és convenient hidratar l'organisme bevent sucs de fruites i aigua.

Equip humà i seguretat : els nostres pilots són professionals, formats per a gestionar un vol en globus de llarga durada i a gran altures. Sempre es durà a bord un estoig de primers auxilis, flassades protectores i tot l'equip necessari per a la navegació aèria.

Limitacions : el viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys.

Tornar a dalt

Preus y opcions

Proposem preus variables segons el nombre de participants que s'atreveixen a viure la travessa dels Pirineus. El participant decideix la configuració de vol que li interessa : al tenir 2 participants ja podem organitzar i operar el vol de travessa ; al tenir un mínim de 4 participants, operarem en un globus amb més capacitat i amb això podem oferir un preu més reduït. També, pels que no disposen de vehicles, oferim un servei de recollida i transport en 4x4 des de Barcelona.

Preus :

Vol TRAVESSA dels PIRINEUS en globus : Preu (1)
1 a 6 adults 350 € /pers.
2 a 6 adults en VOL PRIVAT 500 € /pers.
   
Opció : transport d’anada i tornada des de Barcelona 50 € /pers.

(1) Preu per persona, en vigor desde el 01/01/2019.

El preu inclou :

- Organització del vol, equip humà (pilot+equip) i material necessari.
- Assegurança de responsabilitat civil en acord amb la normativa Europea Nº785/2004.
- La preparació i muntatge del globus.
- El vol d’una duració aproximada de 3 hores per sobre els Pirineus Catalans.
- Sucs de fruites i aigua durant el vol.
- L'aterratge amb recuperació del globus i dels seus passatgers per l'equip de rescat.
- Esmorzar típic Català en una masia després del vol.
- Celebració de l'esdeveniment amb una copa de Cava i lliurament del certificat de vol.
- Retorn en 4x4.

Opció transfer anada i tornada des de Barcelona ciutat

vol en globus barcelona

Per a donar-vos un millor servei, oferim una recollida des de Plaza Catalunya a la zona de vol, en nostres veicles 4x4 o minibus Passengers especialment adaptat per transportar passatgers.

En alguns casos particulars, podem recollir als passatgers a l'hotel o altres ubicacions en Barcelona. Per això, tan sols ens ho heu de comunicar en el moment de la reserva.

I també ... el VOL AVENTURA en globus :

Vol en globus Pirineus

El vol de travessa dels Pirineus s'opera només els mesos de Desembre, Gener, Febrer i Març. Proposem un vol molt similar a aquest que cridem VOL AVENTURA en globus. És operatiu tot l'any, té una durada de 2 hores, se sobrevola els Pre-Pirineus Catalans i es tria el lloc d'enlairament segons previsió meteo.

Veure el detall de l'activitat

Oferir un BITLLET REGAL amb data oberta :

Bitllet regal vol en globus

El BITLLET REGAL és un bono per un vol amb globus aerostàtic, vàlid per 1 any, amb data oberta. Permet oferir a algú la possibilitat de viure aquesta experiència inoblidable, i al beneficiari la llibertat de triar el moment que millor li convingui. És un regal ideal per un aniversari, una sorpresa, un regal de Nadal, un incentiu d’empresa i molt més

Regalar / Reservar un vol en globus :

Per a gaudir de l’activitat o regalar-la, proposem les següents opcions : sol·licitar un bitllet regal amb data oberta, demanar disponibilitat i realitzar el vol en globus amb el formulari de reserva, o si us estimeu, trucar-nos per telèfon o bé escriure’ns un E-mail :

Sol.licitar un : bitllet regal
Sol·licitar un vol amb el : Formulari de reserva
Per E-mail : vuelo@ballooning.es
Per telèfon (10:00 - 18:00) : (+34) 666 424 177

 

Tornar a dalt